Tuesday, December 14, 2010

Gordon Ramsay bunuh diri

Kecoh tersebar berita tentang Gordon Ramsay bunuh diri kerana tidak tahan menanggung hutang keliling pinggang.

Gordon Ramsay yg dulu hot dengan Hell's Kitchen, skrg tgh famous dengan Masterchef US pulak. Cuma dia x se 'hot' dgn Hell's Kitchen la (terkenal dengan penggunaan bahasa yg kesat dan kasar terhadap peserta-peserta).

Alamak, kalau Gordon Ramsay dah mati bunuh diri, nampaknya kena la cari judge lain yg lebih berpengalaman dan bermulut celupar.


Ish.. ish.. ish...korang ni. Cuba baca berita tu betul-betul. Bukan dia yg bunuh diri. Tapi salah seorang chef dia yg bunuh diri.

Jadi Gordon Ramsay itu masih hidup.

Hubby cukup suka layan Hell's Kitchen tu. Tiap-tiap hari dia sanggup download dan layan tiap-tiap malam :)

6 scribble(s):

precious innocent said...

kes x habis baca berita la tu :P

-MamaEmma®-

Liz Rohaizat said...

kak emma> takpe la kak. yg penting, dah tau hal sebenar

WanYgBest said...

tekezut aku ngan entry ko...sbb kalau dia bunuh diri, kat sini sure dah heboh sakan...nak2 dia ala2 chef tehebat & tekenal..huhu

apa2 pun, buku jamie oliver 30mts meal dpt best selling after Harry Potter...1st time buku memasak dpt kutipan sebyk itu..huhu

Liz Rohaizat said...

wan> heee, tu la psl. bila aku dgr berita ni, terkejut sbb takde pulak keluar kat mana2 berita. dia kan famous. sebab tu aku aku googled. rupanya chef dia yg bunuh diri.

aku suka jamie oliver!!! tapi dgr cerita, dia x suka ramsay. hahahhaa

Diyana Zulkifli said...

bunuh diri x thn dgn die kot..huhu.diyana skrg tgh gile tgk masterchef..ske sbb die tk laser sgt.^^

Liz Rohaizat said...

diyana> chef ni dia buka restoran baru. pastu hutang keliling pinggang sebab tak cukup duit nak bayar. aah, dlm masterchef chef ramsay ni tak celupar sgt

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.