Friday, December 03, 2010

Exclusive from my blogger friend

10 years ago, my ex-friend (dah jadi 'ex' sebab dia dah bertukar identiti) pernah nyanyikan lagu "Lucky" by Britney Spears sbb dia kata aku suka stars. Ada kaitankah? Ada, cuba tgk video klip dia semula. Hehe..

Dan aku ckp, tak payah la nyanyikan.. aku ni jenis unlucky la especially kalau cabutan bertuah. Tak pernah bertuah pun. Tapi tetap dpt birthday card bentuk star warna silver bersinar-sinar. Cantik betul!

Itu sebabnya aku jarang sgt nak masuk any giveaway yg dianjurkan oleh rakan-rakan blogger sbb kompem tak dpt. Hahaha..

Tapi bila Na ada buat giveaway aritu, saja-saja je participate. Na ni la blogger yg dah pernah bertentang mata tapi dia tak tegur sebab dia segan. Apakah?

This time, I was lucky enough to receive these.

3 scribble(s):

CIK NANA said...

Haha, waktu tue Na baru lagi..
Segan la..
:)
Anyway, tq for reading my blog tau!

IHSAN KHAIRIR said...

bertukar identity? camana tuuuu

Liz Rohaizat said...

Nana> thanks again

Ihsan> hehe, dulu dia bernama A dan beragama Islam. Lepas tu dia hilang. Kemudian, dia muncul di khalayak ramai, bernama B dan beragama lain. Terus x kenal kwn2 lama dia

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.