Tuesday, December 21, 2010

Blogger Dad

Amboi, sejak kak Syigim tulis psl 5 Reasons Why Dads Must Blog, mula la Mrs. Bloggers berangan nak ada hubby yg tulis blog jugak. Hehe.. yes Yana, termasuk juga awak.

Sebenarnya, byk juga bloggers di kalangan lelaki tapi tak ramai blogger di kalangan AYAH. Meaning blogger who blogs about his life as a dad.

My hubby pernah minta I setup satu blog account utk dia. Siap suruh pilih design dan sebagainya. Tapi bila dpt tahu perkara yg dia nak tulis kat situ, his wife tidak mahu bekerjasama. Hikhik. Ala abang, daripada blog psl 'benda tu', baik blog psl anak sendiri. Kalau nak cerita psl wife dia yg tak perfect ni pun, I tak kesah. Lagi bagus daripada bercerita psl orang lain yg tidak berkaitan.

Kalau la my hubby ada blog, apa agaknya yg dia nak cerita?

Come on dads out there, we want to hear your story.

4 scribble(s):

CHeeSYaNa said...

hihihi.. tersedak sebentar...

Liz Rohaizat said...

yana> huh.. eh, cepat pegi minum air!

Syigim said...

thanks bubuhkan link :) hubby awak nk tulis politik ke..........hihi

kadang2 seronok tau baca guys point of view psl handle anak2. sbb byk yg kita bole blaja (atau gelakkan diorang "ade ke buat mcm tu") hahahaha... ;)

Liz Rohaizat said...

kak Syigim> owh, tepat sekali tekaan akak! kan bagus kalau dia blog psl anak dia. nak gak tau ape yg dia pk. haha

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.