Friday, December 17, 2010

Bercuti ke Colmar Tropicale Bukit Tinggi - Part 3

Hujung minggu mmg ramai pengunjung yang datang. Tambahan pula, ada market kat bwh tu. Ia hanya ada di hujung minggu sahaja. So mmg agak sesak la jugak. Sebab tu kami buat keputusan utk berehat di bilik sementara menunggu petang. Around 5.30 camtu la, baru la pengunjung berkurangan. Jadi, masa ni la kami ambil kesempatan utk keluar dan bergambar beramai-ramai.

Fave spot pengunjung utk mengambil gambar

Susah sgt la nak ambil gambar bertiga camni

Masa ni 2 clowns yg pada awalnya berada dlm kawasan bangunan, keluar ke arah bridge. Kami minta mereka ambil gambar dgn budak bertiga nie. Sekali ketiga-tiganya menjerit dan menangis ketakutan.

Kami menyelamatkan keadaan :)

3 orang budak kecil yg masih ketakutan

Rasanya sebab yg sorang tu tinggi sgt. Mana la budak-budak ni tak takut.

Suasana Colmar Tropicale di hujung minggu mmg jauh berbeza dengan hari-hari biasa. 6 tahun lepas, kami pernah ke sana di hari biasa. Lengang tau! Tapi kali nie, mmg happening.






Nampak tower di bawah? Ni wajib naik. Nampak tangga tu? Terpaksa la naik tangga kalau nak nikmati pemandangan kat atas tu. Acah je, ada lift. So tak perlu risau.



Pemandangan bukit bukau

Family berbaju belang

Icha Micha: Boleh tak kalau bergambar tu, pandang kamera?!
Danish: I malu la. Yang you duduk rapat-rapat ni kenapa?

Puas la bergambar kat sana. This time, mmg banyak ambilkan gambar orang. Tak banyak gambar sendiri. Hahah, dah balik baru nak perasan. Takpe la. Puas hati.

Bercuti ke Colmar Tropicale Bukit Tinggi - Part 2

Bercuti ke Colmar Tropicale Bukit Tinggi - Part 1

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.