Friday, November 26, 2010

McChicken Supreme : Failed

Failed!

I don't know about others but I think McChicken is much more better than McChicken Supreme.


I want my Black Pepper Spicy Chicken McDeluxe back please!

12 scribble(s):

echa said...

hai liz,

singgah baca n3 McChicken nie...setuju ngan statement akhir liz..

CikLilyPutih said...

spicy mcdeluxe memang superb lah.

Liz Rohaizat said...

echa> hi echa. wah, minat McChicken eh! black pepper spicy chicken McDeluxe mmg best kan? pedas!

Cik lily> saya suka yg black pepper spicy chicken McDeluxe. suka pedas.

nieda said...

hehe..Black Pepper Spicy Chicken McDeluxe terbaik..

Liz Rohaizat said...

nieda> sedap kan? rasa mcm baru mkn 3 kali, lps tu dah habis promosi tu. x puas! hikhik.

Syigim said...

i want them to bring back GCB!!! :P

Liz Rohaizat said...

kak syigim > akak, bila akak merasa GCB??? hehe, curious pulak.

tp GCB mmg sedap la. setakat yg 'limit edition' ni, saya suka Black Pepper Spicy Chicken McDeluxe dan GCB. yummy!

WanYgBest said...

dah lama x makan McD...kali terakhir adalah setahun yg lalu =( bila la McD nak halal kat UK nih...puas dah mkn KFC ;p

weed said...

ape2 pon..iklan dia tak besh...ewww....

weed said...

ape2 pon..iklan dia tak besh...ewww....

Liz Rohaizat said...

wan> eh, bkn baru2 ni mak ko berjaya seludup masuk McD masa dia dtg sana ke? hehehe...

weed> betul. iklan dia x best.

MarDiah said...

Malam semalam makam chicken burger Marrybrown.. not bad gak.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.