Wednesday, November 03, 2010

I love my blog template

Setiap kali melepak depan PC di waktu lapang, hati membuak-buak nak tukar template. Tapi bila cuba masukkan new template, rasa mcm ada yg tak kena.Rasa kurang sesuai dengan jiwa, rasa terlalu kosong, rasa malas.

Ditambah pulak dengan mereka yg bg pendapat agar jgn tukar template, lagi la rasa tak payah tukar :)

Tgk template org lain, lawa-lawa belaka. Mcm-mcm coding boleh jumpa. Tapi bila nak apply kat blog sendiri, rasa mcm tak sesuai sbb lebih minat yg simple dan tak sesak. Biar ada yg perlu saja.

Once again, saya menyeru kepada pembaca blog ini utk tinggalkan ur blog url. Boleh saya masukkan dlm my bloglist.

Rasanya sudah sampai masa utk buang coding dari LilyPie nie. Dulu letak counter ni sebab senang nak check the progress of my journey. Lepas dua tahun ni, rasa mcm dah tak perlu lagi.



So that's it, baby! I'll remove it.

Tapi perjalanan masih diteruskan hinggalah dia taknak.

3 scribble(s):

ana ayesha said...

personally ana suka template ni simple dan sedap mata memandang

LoveZahra@Fazahra said...

i oso revamp my whole blog template w jiji..baru2 ni i oter background now just tinggal header yg dia buat.. ur blog cantik dah wat..xyah tukar dah..

Liz Rohaizat said...

ana ayesha> terima kasih. template pun design org lain. kalau sendiri design, hancur. hehe

LZ> saya just guna template from ipietoon. then, buang mana yg xnak (but still bg credit kat dia). header from jiji. love it!

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.