Thursday, November 04, 2010

Best betul jadi blogger

Rasanya 2 hari lepas kot, baru je tanya Azza tentang benda ni tapi Azza tak reply pun.

Sekali semalam dapat email from Sophia.

Sebenarnya, PETRONAS & Playhouse Disney StreetSmart roadshow ini dibuka kepada awam dari 5 hingga 21 November 2010. Sesi pada 13 November (Jam 2.00pm - 4.30 pm) pula dikhaskan utk parent bloggers bersama their preschool kids. Jika tidak dapat invitation utk parents bloggers session, korang masih boleh ke roadshow di Petrosains tu.

I love Petrosains. Dah 2 kali pergi tau. Sekali masa sekolah menengah (thanks Fatih sbb betulkan ingatan aku), sekali lagi during my university time. Rasa mcm cool sgt dpt masuk situ sbb boleh dpt byk ilmu tentang hal carigali minyak. Tunggu Batrisyia dah faham sikit, boleh la bawa dia masuk sana pulak.

I know this roadshow mcm tak berapa sesuai dengan Batrisyia yg baru berumur 2 tahun sbb dia tak tahu menahu tentang peraturan jalan raya. Hikhik. Tapi I'm sure dia akan rasa excited dengan kehadiran kanak-kanak yg lain dan story telling session by Playhouse Disney.

Yg I tau, Azza dan Farah akan hadir juga. Sape lagi yg dpt invitation?

8 scribble(s):

LoveZahra@Fazahra said...

few times jugak pegi petrosains tp rasa mcm xupdate sgt kt dlm tu..i mean sama je..anyhow, mmg good place to go..i pun tgu my doter dah beso skit..

the best part yg i paling suke kenderaan merentas masa..best kan :)

Liz Rohaizat said...

LZ> wah, selalu pergi ke? rajinnya. tp setakat 2 kali saya pegi tu, mmg x byk berubah. ada la penambahan sikit2 je.

yerp, capsul merentas masa tu mmg best. tapi suka masa naik je (masa masuk) sbb tunjuk keindahan semulajadi. masa keluar tu, x berapa minat.

lg satu, helicopter simulation! masa my mom pergi lawatan sekolah, dia nak tergelak sbb dia naik dgn satu lelaki yg bawa 2 org anak kecil. anak2 dia mulut becok tanya si ayah diorg nak pegi mana. siap jerit2 lagi bila ada thunderstorm.

p!nkerton said...

aku pun dah lama tak gi petrosains. ko pegi tak masa rombongan skolah gi petrosains dulu? hahaha tibe2 teringat. siap posing dengan Imad (betul ke nama dia ni) yg nyanyi nasyid tu. hihi

Liz Rohaizat said...

fatih> eh, kejap. aku confuse. masa aku pegi petrosains tu, sekolah rendah ke sekolah menengah?

ok, sah la aku dah lupa. aku pegi dgn SMAPian la. hahaa... sbb kalau sekolah rendah, gerenti mak aku ikut. cis, dah tua ingatan aku rupanya.

yeah, jawapan utk soalan ko ialah AKU PERGI JUGA AND YES, AKU PUN AMBIL GAMBAR DENGAN IMAD.

nieda said...

memang untung jadi blogger. i love petrosains. dah 4 kali pergi. Nanti anak dah faham boleh bawa mereka pula kan??

Liz Rohaizat said...

nieda> wah, apsal ramai dah pergi berkali-kali nie? jealous nya. tp mmg best kan? isk, x sabar nak tunggu batrisyia besar sikit. nak bawak dia masuk sana.

IHSAN KHAIRIR said...

blogger fofuler je dpt jemputan... blogger skali skala mcm aku ni tkde de dpt jemputan gi memana ahahaha

Liz Rohaizat said...

ihsan> x jugak. aku x popular pun. haha.. sbb dia ada buka utk pendaftaran la. tu yg dpt. ko mmg x dpt pegi sini. sila kahwin dulu dan bila ada anak, leh join aku. hikhik

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.