Saturday, October 16, 2010

Zahra Imran

ZAHRA

utk perempuan

&

IMRAN

utk lelaki

:)

8 scribble(s):

izzahazfar said...

ehem...nape ni?kak liz ada berita gembira ke?

zah mmg minat ngan nama zahra..tp husband tak bg green light..

maisy said...

alamak ,aku pon nak letak name next babe gal(kalo ade) ngan name zahra....same pon takpekan ....

sya_firwan said...

wah! apakah itu?? hehe..batrisyia nak dapat adik kah? amminnn :)

iCaLoVeZiE said...

owh.pregnant eh?

weed said...

oitt...apekahh?? hahaha..adekah???

Liz Rohaizat said...

KORANG... KALAU BAB AKU LETAK NAMA ANAK, CEPAT JE PK AKU PREGNANT EH :P

izzah> kenapa husband x bg green light? nama tu ada maksud x bagus ke? at first, suka nama ZARA tapi sbb ada kwn dah bg anak dia nama ZARA, rasa mcm nak tukar ZAHRA la.

maisya> hehe, xpe la maisya. aku x kesah. nama HUMAIRA & BATRISYIA pun ramai dah share dgn anak2 kwn2 aku.

sya> batrisyia mmg nak dpt adik tp x tau lagi bila nak bg dia adik. hikhik. mak dia berangan nama dulu.

ica> belum la. berangan nama je. tahun depan kot.

weed> oh, tidak lagi. aku nak settle kan project bln 2 dulu. tu sekadar nama la. tiba-tiba terfikir.

SEKARANG NAK FIKIRKAN NAMA GABUNGAN UTK ZAHRA DAN IMRAN. HAA, SAPE ADE IDEA?

weed said...

imran ajmain...bole? hahaha

Liz Rohaizat said...

aku dah agak, mesti ada org nak ckp 'imran ajmain'. hahahah...

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.