Tuesday, October 26, 2010

World’s Coolest Intern

Bila dapat tahu Standard Chartered Bank sedang mencari 'World's Coolest Intern' utk join their Breeze mobile banking team di Singapore, aku tak berapa ambil perhatian sbb.. well, aku kan dah kerja. Bukankah intern utk pelajar dan mereka yg sedang mencari kerja?

Tidak yer.

Berbeza dengan Standard Chartered Bank, mereka tidak kisah jika anda:

BUKAN RAKYAT SINGAPURA
Mereka menerima applicant dari serata dunia. Tak kisah anda berasal dari negara mana, anda layak utk mencuba

OWH.. SAYA BUKAN LAGI SEORANG PELAJAR
Standard Chartered tidak meletakkan sebarang age range utk jawatan ini. Anda umur 30 tahun? 35 tahun? Boleh saja mencuba. Jgn takut.

Bila sebut tentang INTERNSHIP, bagi yg dah melaluinya.. mesti tau suasananya mcm mana kan? Bekerja dengan serious dan komited di bawah pengawasan ketua/mentor/senior/supervisor. Tidak boleh ada sebarang masalah dan error. Mmg sgt serius!

But with Standard Chartered, if Tweetdeck and Facebook are the first things to greet you in the morning and the last things you say good night to, you’re exactly the type of person they’re looking for!



For 6 months intership, you will get paid SGD 30,000! Apart from that, you will get a chance for training on social media and online engagement from Standard Chartered’s esteemed partners.

It's so cool! And so much money too =)

Wow... rugi la kalau tak mencuba kan?

I want to be the World's Coolest Intern because:

- First, I can be a part of Standard Chartered Bank.. it's a world class bank! (Did you know that their ATM service is 24 hours? No offline time.. so cool! I can withdraw my money at 4am!). I want to gain experience with a World Class Bank.

- I am a quick learner.. if you have a knowledge but you're too stubborn and don't want to learn from your superior, you can't be a better person. Standard Chartered need someone who is willing to learn from zero.. I am the one!

- Tweetdeck and Facebook? My breakfast combo in the morning!

Are you interested?

Come, try your luck! You might be the one they're looking for.

Be the World's Coolest Intern with Standard Chartered Bank

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.