Wednesday, October 27, 2010

Tidak aman tenteram - Part III

Ada yg bertanya akan perkembangan terbaru tentang hal nie, aku hanya boleh katakan tiada perkembangan terbaru pun.

Sebab apa?

Sepatutnya aku pergi bagi statement 3 weeks ago tapi sebab pegawai tu tak buat surat panggilan, aku tak pergi la. Kalau ada surat, senang sikit aku nak minta excuse from my boss. Tak perlu ambil cuti.

Minggu lepas, aku email pihak terlibat tapi tiada respon. Jadi, aku email lagi Isnin baru-baru nie. Kira mcm memerli diorg juga la dlm email tu. Pagi tu juga pegawai tu call aku minta maaf. Dia kata, dia terlupa sbb byk sgt kerja. Yer, faham la.. kementerian diorg mmg busy dengan mcm-mcm kes besar sekarang nie.

So aku dah dpt surat panggilan utk bagi statement hari Jumaat nie. Diorg kata, kira aduan tu dah dibuka kes siasatan. So lepas aku bagi statement, diorg akan proceed utk selesaikan kes.

Aku harap sgt benda ni dpt diselesaikan.

Nota: Maaf, tak dpt nak bercerita dengan terang sebab taknak mengganggu siasatan. Bila dah selesai nanti, aku cerita ye. I promise you that.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.