Saturday, October 09, 2010

Teaser for my family

Sorry adik Arina,

Aritu mmg terasa mcm nak berhenti blogging. Tapi mana mungkin nak menghentikan sesuatu yg telah dimulakan sejak orang masih belum tahu apa itu 'blog'. Bagi seseorang yg lebih suka mendengar dari berckp, blog adalah medium utk dia bercerita tentang dirinya.

I'll be in hiatus (unless I have nothing to do here) until Tuesday. We're on vacation. Thanks to my boss for this free vacation.

Ok, this is just a teaser for my family back in Seremban. Semua tak sabar nak tgk gambar. Rileks, tak sampai 12 jam pun mendarat di sini. Hehehe...

Annual leave tinggal sikit so kami pergi dlm negeri je.. TIOMAN.

Baru nak gerak dari Subang Skypark Terminal.

Saat Batrisyia jejakkan kaki ke pantai Tioman. Boleh pulak minah nie taknak jejakkan kaki. Katanya nanti kotor. Agaknya dia pelik sbb selama ni umi dia akan marah kalau dia tak berkasut.

Masa ni dah tak heran dah. Habis main pasir. Dia tgk, takde org nak marah, kan? Sampaikan kitorang 'tanam' dia separuh badan pun, dia tak peduli.

Ni salah satu rupa chalet di Berjaya Tioman Resort. Chalet bertaraf 4 bintang. Mmg sesuai utk family. Setakat nie, nampak pelancong dari luar negara je. Orang Malaysia boleh dikira dengan jari.

Ok... cukup tak gambar-gambar nie? Nanti la yer. Tunggu along balik Seremban, tgk la puas-puas. Lagi pun, hari ni tak ambil byk gambar sgt pun.

Ada juga 2-3 org yg minta tlg survey kan tempat nie. So I'll write my full report once I come back, ok?

Muahhs..

3 scribble(s):

*∽ IZAN ∽* said...

Me dah sampai jugak 2 tahun lepas.. Company Trip. Memang best tempat ni.. paling best kalau dapat snorkelling!!

Tak sabar tunggu citerr he he

iCaLoVeZiE said...

owh... syoknya!

Liz Rohaizat said...

kak izan> sy snorkelling kat renggis je.

ica> syok la sbb jrang dpt pergi bercuti

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.