Thursday, October 21, 2010

Takers-Terima kasih Nuffnang!


Bila dapat tahu Nuffnang nak buat Takers screening, laju je tgn menaip. Sebab apa?

Sebab salah seorang pelakon kesayangan hamba iaitu Paul Walker ada berlakon dlm nie. Ahaks, sungguh nie. Nampak je nama Paul Walker, terus je rasa nak pergi tgk. Lps tu tgk ada Hayden Christensen pulak.. pernah minat dia dlm Star Wars.. ngehngehngeh. Wah, minat yg eye candy aje. Haha.. ok la, lagipun ada Matt Dillon yg mmg pandai berlakon. Boleh dikatakan ramai pelakon terkenal digabungkan dalam satu filem. So rasa nak pergi tgk.

Lps dah puas tgk muka pelakon, baru sibuk baca sinopsis. Ok la, action movie. Mmg kesukaan. Sebab kes rompak-rompak, mesti byk adegan tembak menembak yg sgt cool. I like! This time, screening buat kat GSC Mid Valley. Dekat sikit so rasa takde hal la nak ke sana. Kalau sebelum ni, suka buat kat OU atau The Curve, jauh tau.

Semalam rasa mcm hampa sbb tak dpt apa-apa email from Nuffnang. Diorg kata, nak hantar invitation semalam. So bila no email, rasa mmg x dpt la.

Sekali buka email pagi nie, wah.. dpt invitation!



Dpt tgk Takers 3 hari sebelum official release. Sukerr.... suka la kan sbb aku mmg suka tgk wayang. Dpt pulak 2 free tickets. Ni dah kali keempat dpt free tix tapi setakat tu, hanya pernah pergi sekali aje.

Korang dpt invitation tak? Ada sesapa yg pergi? Boleh la kita jumpa kat sana :)

Thanks Nuffnang!

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.