Wednesday, October 06, 2010

RM1 Whopper

I guess ramai yg dah tahu tentang perkara di bawah:

Yes, dengan pembelian air bikarbonat, korang boleh beli Whopper Daging dengan harga RM1. Setiap customer hanya boleh buat 3 pembelian. Meaning 3 air bikarbonat + 3 Whopper Daging.

Whopper Daging sahaja. Jgn pulak lps beli Whopper, marah-marah kat FB sbb diorg tak bg sos black pepper. Lepas tu ckp tak sedap kalau xde sos tu. Wth? Boleh tak faham dulu this promo? Jgn main hentam je.

Disebabkan ia sgt murah, ada yg dah terpacak kat Burger King seawal 9 pagi. Kemudian, kecewa sebab rupanya promo start pkul 10.30 pagi.

Khabarnya, beberapa outlet sudah kehabisan Whopper. Tapi rasanya KL ni ok lagi kot sbb sini ada byk outlets. Oh, promo tidak termasuk utk Pulau Borneo dan KLIA outlet.

Kalau burger, aku suka McD. Tapi takde sape leh challenge Whopper. Rasa dia mmg ngam dengan tekak nie. Weeza yg kenalkan aku dgn Whopper pada tahun 2003. Yum yum.

Hari nie punya Whopper rasa dia sedikit best dari biasa. Maybe sbb fresh sgt-sgt la. Salad dan tomatonya rangup. Pickle mmg masam sedap. Walala...



Thanks hubby kerana sanggup beratur kat KLCC outlet. Hubby sempat rakam video dan send to my cellphone. Panjang sgt queue kat sana. Mcm nak beli tiket wayang.

4 scribble(s):

nieda said...

kt mana2 outlet BK mesti ramai hari ni..

precious innocent said...

rasa dulu whopper dia tebal&lebar. la ni mcm tipis&kurus la pulak.. huhu

-MamaEmma®-

Liz Rohaizat said...

nieda> tp tidak lagi di outlet di ipoh dan karak sebab whopper dah habis di sana.

Liz Rohaizat said...

kak emma> yg saya mkn hari nie sama je mcm yg saya mkn tahun 2003 tu. hehe.. xtau la...

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.