Wednesday, October 27, 2010

Readers.. I need your honest opinion

Ok, sape rasa blog ni 'berat'?

Lately, terasa berat pulak. Lambat loading. Ke my internet connection je yg buat hal?

I need your opinion sebab kalau 'berat', ingat nak guna minimal template je.

Sebarang komen tentang template sgt dialu-alukan. Mana yg nak kena buang ke, mana yg nak tambah ke, nak tukar warna ke. Tolong komen ye.

Maybe nak tukar layout dlm minggu ni jugak. Thank you.

8 scribble(s):

LoveZahra@Fazahra said...

liz, so far i bukak ok je..

Liz Rohaizat said...

LZ> ye ke? dlm 2-3 hari nie, saya buka mcm slow. tp td baru remove background pic, terasa laju sikit la.

Azuan said...

ok je...tapi cuba check dekat sini http://www.iwebtool.com/speed_test

maisy said...

ok je..tenet opis ko kot..unless ko tepek video baru la slow...takpon byk pics..but overall cam laju je

Liz Rohaizat said...

azuan> thanks for the link. dah tgk dah. laju la jugak.

maisya> aku rasa sbb tenet ofis dan sbb sblm ni ada background image. lps aku remove, terus laju.

nieda said...

so far ok je, takdelah slow sgt.

Liz Rohaizat said...

nieda> terima kasih tlg tgkkan

WanYgBest said...

so far, ok jer... ;p

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.