Wednesday, October 20, 2010

The difference between a man and a woman

A woman : Cover dia sgt simple. Eh, cover warna yg mana 2 ada jual kat sini?
A man : Alah. Beli je lah. Content sama je.
A woman : Takde la. Kdg2, ada cover yg x jual kat sini. And aku nak yg lawa. So orange la aku cari
A man : Women... Haha

Tapi betul la kan? People say, "Don't judge the book by its cover". Tapi bila melibatkan sebuah buku yg sama tapi mempunyai 2 jenis covers yg berlainan, mesti la nak kena pilih cover yg boleh buat rasa teringin nak baca. Sesuai dgn buku yg serius dan ber genre penyiasatan, aku lagi suka kalau dpt beli yg warna orange. Kalau orang nampak kita pegang buku nie pun, mesti orang tu kata kita ni serious orangnya. Hehehe..

Eleh, "Women" konon. Entah-entah dia pun beli yg warna orange :p

2 scribble(s):

WanYgBest said...

aku beli laptop yg aku pakai skrg ni sbb warnanya...walau beribu kutukan yg aku dpt, aku tetap x kisah...hahaha =p

Liz Rohaizat said...

wan> ayat ko x abes.. apakah warna laptop ko?

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.