Thursday, October 07, 2010

30 minit lagi...

Adoi, tolong lah. Dah tak tahan dah nie.

Setengah jam lagi nak balik!

Otak dah tepu, mcm nak pecah. Pening kepala.

Fikirkan lauk sup ikan merah yg nak kena masak mlm nie. Nasib baik hubby minta sup ikan. Kalau dia suruh masak lemak cili api, mau 'berapi-api' aku kat dapur.

Hubby kata, kalau dah mood tu terfikirkan trip je, esok cuti aje la. Yer la, kalau office ni aku yg punya, hari-hari pun aku boleh cuti :)

Mmg la esok lagi takde mood nak kerja. Ada yg bwk novel dtg tempat kerja ni kang.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.