Tuesday, September 07, 2010

Sapa yg belum habis beli kuih raya, serbu kuih raya kak Nani cepat!

Sape yg terbaca entry ni dan dlm diam ckp dlm hati, "Dah hari terakhir baru nak bgtau".. hehe, jgn kecewa. Mmg bulan ni, ramai org masuk blog ni utk cari online kuih raya. So aku bawakan satu berita best.

Kak Nani ada buat pengumuman hari nie. Masih ada kuih raya dlm stok sebab dia ada buat lebih or mungkin juga ada org x dtg ambil. So kepada anda yg teringin nak rasa kuih dia, sila call kak Nani di 012 3959779. Utk senarai kuih raya, sila click entry ni dan follow link yg saya beri. Kena collect kat rumah dia yg cantik tu ye. Rumah dia di Bukit Jelutong.

Kami mmg awal-awal dah bgtau kak Nani nak buat repeat order sebab hubby dah syok merasa kuih raya kak Nani yg sedap. So semalam kak Nani dah bgtau ada kuih lebih. Esok hubby akan pergi ambil lagi 5 balang kot. Ada "kot" di hujung kerana hubby ckp, yg lain dia akan tgk kat sana. Jadi, tak tau la berapa balang dia nak beli. Ni dah tukar plan namanya. Dia yg ckp xnak kuih raya byk-byk. Sekali rasa, dia yg over tau :p

I recommend you all utk beli Chocolate Chip Butter Pecan, Chocolate Crumpy, Snow Drop dan Vanilla Kisses. Yang lain, kitorang tak cuba lagi. Tunggu dapat esok.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.