Friday, September 24, 2010

Kepada yg follow

Dear readers,

Saya sedang dlm proses mengumpulkan blog links anda semua. Mana yg saya dpt trace melalui Nuffnang dan "Follower", saya terus letak ur blog link di blog list saya. Ada sesetengah dari anda yg private kan ur link. Therefore, saya x dpt nak letak.

Saya harap anda semua dpt share ur blog link dengan saya. Tak best la kan kalau korang yg asyik baca bebelan saya. Heheh.. Nak jugak kenal-kenal korang. Anggap la ni mcm link exchange.

So, please drop ur blog link at the comment box. Tak kesah la kalau x pernah tinggalkan komen kat sini pun. Saya tak kesah.

Please check at my blog list first. Ada 2 blog lists. "Mommy Land" dan dan "My Blogshelve". Kalau ur link takde kat situ, sila beritahu saya ye.

Thanks.

7 scribble(s):

CikLilyPutih said...

oit, mane kite adalah dlm yr bloglist. TQ tau! hehehehhe i like!

*∽ IZAN ∽* said...

Salam..
Blog liz memang ada dlm blog list saya.. tapi tak perasan lak tak jadi follower lagi rupanyaa..

cuma kekadang rajin gak singgah blog liz ni.. *wink*

tapi tak de halll.. kadang kita walking blog orang lain memang bila rasa entry dia menarikk.. tak de org suruh@paksa pun.. he he

fizanur said...

salam kenal. tahniah still breastfeed. Jom exchange link

IHSAN KHAIRIR said...

Liz, link aku pakai yang blogspot, bukan wordpress boleh? yg wordpress tu saje je buat.

Liz Rohaizat said...

cik lily> welcome.

kak izan> yerp, bg saya.. kalau xnak jadi follower pun saya x kesah. tak boleh paksa kan? sy pun x jadi follower org walaupun tiap2 hari masuk blog dia. hehe.. contohnya blog akak la.

fizanur> salam kenal.

ihsan> orait!

izzahazfar said...

kak...zah pun dah letak blog akak dalam blog zah..rajin jugak baca..cuma komen je lambat sikit..hehe

Liz Rohaizat said...

izzah> thanks izzah

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.