Tuesday, September 07, 2010

iPod Shuffle - The Perfect Mix

Baru terfikir nak beli iPod Shuffle. Sekali dah keluarkan design baru.

Meet iPod Shuffle new design.

Terus jatuh cinta dengan kecomelannya. Walaupun kecil, ia mempunyai ketahanan bateri selama 15 jam dan 2GB storage capacity. Bayangkan berapa ribu lagu boleh disimpan di dalam iPod yg kecil nie.

Bayangkan saiznya!

Boleh klip di mana-mana yg kita suka. Dia seluar, baju, fail, buku.. x kesah la, janji boleh klip!

Kalau beli kat Apple Online Store, boleh buat personalized engraving at the back of your iPod. Cool huh?



Oh, love the pink!

Urm, nak beli ke tak? Rasa mcm best je utk org mcm aku yg suka dgr lagu. Tak payah lagi nak susah-susah dgr CD. Masukkan je semua kat dlm ni dan dgr sampai bateri habis. Hehehe..

Kalau nak bg hadiah kat org pun boleh tau. Hanya perlu pergi ke online store dan buat pilihan utk dihadiahkan kepada orang yg tersayang. Bayangkan bila org tu teringin nak beli iPod Shuffle. Lps tu korang dengan baik hatinya belikan utk dia. Siap buat engraving yg tertulis "Happy Birthday, friend" ~ kawan yang baik. Sure kawan korang suka.

Untuk keterangan lanjut tentang iPod Shuffle, sila klik sini.

Hmm, nak beli ke tak yer?

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.