Wednesday, September 08, 2010

Dah la, aku nak tutup blog

Hari ni masih bekerja. Sob... sob... Takpe, redha je la. Ahaks. Bukannya banyak kerja sangat pun yang tinggal. Clients pun ramai je yg masih bekerja. Kita layankan aje.

Esok start cuti dan akan kembali pada Selasa minggu depan. 2 hari beraya di KL, 2 hari beraya di Seremban. Fair and square. Untuk hari-hari lain, kami akan melawat kawan-kawan di serata Seremban dan KL.

I can't wait to take many photos of Hari Raya. Bila aku ckp camtu, aku maksudkan gambar-gambar yg boleh menceritakan apa itu Hari Raya. Dah lama tak ambil gambar sebegitu.

Malam tadi dah jadi mcm sesi kerahan tenaga sendiri. Baju utk 4 hari Hari Raya telah siap digosok dalam masa 1 jam 15 minit. Sambil menggosok, sambil layan Syurgamu Ramadhan dan Supernatural. Malam tadi juga kemas beg pakaian. Disebabkan taknak bawa banyak beg, kami hanya packed baju-baju utk Hari Raya pertama dan kedua. Then sebelum balik Seremban, kami akan singgah ke rumah, unload segala barang raya pertama dan kedua dan reload brg-brg utk raya ketiga dan keempat pulak.

Kalau ada van, baru boleh sumbat semua sekaligus kot.

Ok, this is my last entry for today. Tgk la. Kalau ada apa-apa, aku blog lagi yer. But I'll be back with stories pada hari raya ketiga.

Di kesempatan nie, kami sekeluarga ingin memohon maaf jika ada yg tersilap kata, terkasar bahasa dan terguris hati sepanjang kami ber blogging. Eventhough aku sorang je yg menulis tapi sometimes, idea datang from my hubby.

Selamat Hari Raya!

6 scribble(s):

CHeeSYaNa said...

Selamat Hari Raya to u too~!

Liz Rohaizat said...

yana> selamat hari raya, yana!

cure32 said...

selamat hari raye liz & hubby & tot. maaf zahir batin~
klo turun jhr jemput dtg umah :D

animkechik said...

kete ko kire bsr lg dr kete aku.. 2 pun x muat ke? aku dh siap paking khamis - khamis punye bj.. lg lak 4 org punye.. dh la kete kecik, 2 pintu n 4 org nk msk.. muat jerr sume.. hahaha...

Liz Rohaizat said...

selamat hari raya syiefa

Liz Rohaizat said...

aku packing satu beg je la

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.