Wednesday, September 01, 2010

Batrisyia dan kucing Hanis Zalikha

Sape tak kenal Hanis Zalikha? Hoh, ada ke yg tak kenal dia? Si cantik yang sgt humble orangnya.

For those yg rajin baca belog (yes, she spells it that way) dia, mesti tau Hanis ni sgt sukakan kucing. Kucing-kucing dia mmg comel-comel belaka. Dlm entry lama nie, dia ada sebut tentang Nougat. Dlm gambar tu, Nougat kecil lagi kan? Comel je.

Nak tgk gambar Nougat sekarang? Adik Hanis, minta izin share gambar Nougat kat sini yer.


Si gebu ni dah besar! Owh, rasa nak peluk-peluk bawak tidur. Dah la manja je. Bila orang dekat dengan dia, dia terus duduk minta dibelai gitu. Menurut Daddy Hanis, kalau orang tu buat derk je, secara spontan Nougat akan lari ke tempat lain. Huhu.

Batrisyia nie kan, dia takut sikit kat kucing-kucing yg jenis suka menerkam dan lari tak tentu pasal. Tapi dengan Nougat, terus nak main. Maybe sebab kucing tu diam je. So dia suka. Siap dia pun baring sama kat tepi Nougat.

Bila sampai masa nak balik, Batrisyia taknak balik. Nak main dengan cat tu lagi. Terpaksa la Daddy Hanis dukung Nougat dan berlaku la adegan salam menyalam antara Batrisyia dan Nougat. Comel je 2-2 ni tau.

2 scribble(s):

IHSAN KHAIRIR said...

besarnya kucing! mungkin hampir sama besar ngan kucing kat umah aku... :)

eh raya nanti singgah laa ya... ampangan je... ;)

Liz Rohaizat said...

ihsan> ko beraya kat mana thn nie? hari keberapa baru ada kat ampangan tu? mmg nak sgt jumpa ko nie. lama dah x jumpa

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.