Monday, August 09, 2010

Tidak aman tenteram

Nota: Encrypted text yg boleh dibaca dengan masukkan password yg aku dah bg dulu. Sapa yg belum dpt, boleh tinggalkan nama, url dan email add di ruangan komen. Atau terus sms/email aku. Hanya yg dikenali saja boleh view.

Sebarang komen tentang text ni akan di 'encrypt' dan disalin ke text. Jadi tiada komen akan terlihat di ruangan komen. Komen korang sgt dialu-alukan. Aku asyik terfikir tentang benda ni je. Rasa nak marah bila 'terjumpa' makhluk Allah yg mcm nie. Thanks.



Show encrypted text













11 scribble(s):

imee said...

aku tgh bosan kat ofis, and nak kepoh! tapi takde password! :D

ska said...

eh, aku lupa password dulu tu. ape eh? thanx in advance! hehe

Liz Rohaizat said...

imee dan kd> aku dah sms korang.

CIK NANA said...

nana boleh?
:)

adiliahani@gmail.com

jannahrais said...

nak jugak :)
jannah_aibina@yahoo.com

Liz Rohaizat said...

nana dan kak jannah> dah emailed kat korang

Liz Rohaizat said...

kd> kalau pasal warning tu, abg izat dah buat sebulan lps.

animkechik said...

aku nk jgk..

p!nkerton said...

liz, email aku juge ye :D tq

Liz Rohaizat said...

fatih> done! check ur email

Liz Rohaizat said...

anim> aku xleh bg ko pswd buat sementara waktu sbb phone no dan email, ko kongsi dgn org lain. tunggu aku blk. br aku bg

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.