Saturday, August 14, 2010

B to B

Semasa tgk berita 2 minggu lps, ada ditunjukkan berita pihak polis menyerbu pusat urut di sekitar KL. Masa tu, ada la term "B to B". Aku yg tak faham, tanya hubby.

Me: B to B tu ape?
Hubby: Body to body.
Me: Uiks, camne abang leh tau lak nie? Haaa.....
Hubby: Ler, kan baru je pemberita tu sebut.
Me: Ye ke?

Hehe... aku mmg x sedar. Tapi kdg2 mmg syok kenakan hubby ni.

Setiap kali balik ke Seremban, kami akan lalu satu kawasan kedai. Ada pusat refleksologi kat situ. Bila nampak, hubby mesti beritahu keinginan dia utk buat refleksologi.

Me: Abang jgn pandai-pandai. Skrg pusat refleksologi pun takleh caye. Mesti jadi mcm kat tv.
Hubby: Ish, ada ke fikir sampai mcm tu. Tu kan betul.
Me: Ye la tuh. Kalau abang nak sgt pegi, bawak Liza. Liza ikut. Jgn pergi sorang-sorang.
Hubby: Tak payah la.
Me: No way! Tgk tu. Dah la kawasan gelap. Pastu cermin pun gelap. Tu mesti ada khidmat lain gak!

Serious, kedai tu corner kot. Kawasan sunyi. Cermin gelap.

Sekali hamek ko. Minggu lepas, polis buat serbuan kat kedai tu. Ada keluar kat 999! See, aku dah ckp dah. Mmg takleh caye! Nama je pusat refleksologi kaki tp ada tawarkan khidmat seks.

Ish.. ish.. ish

6 scribble(s):

p!nkerton said...

liz, aku nak suggest satu tempat reflexiology- nuri reflexiology. org2 islam buta/ separuh buta yg urut. aku urut since sekolah menengah (sbb ada migrain), by form 3, ilang terus migrain aku, alhamdulillah :D best pun best, & boleh tolong sesama muslim :)

nieda said...

nasib baik x pergi...mmg skrg ni byk tempat refleksologi x leh caya

Liz Rohaizat said...

fatih> masa baca ayat ko sekerat, ko ckp nak suggest tmpt, bulat mata aku sbb ingat ko nak suggest tempat ala2 999. hehe.. nuri reflexiology tu kat mane?

nieda> tu la. nasib baik x pegi. dah byk keluar kat tv kan? mmg dah xleh caye.

p!nkerton said...

hihi tak2 ni dijamin tanpa was2. dulu aku pegi kat medan mara. skang dkt putrajaya pun ada branch. kalau tak silap ada satu lagi kot, tp tak sure kat mana huhu

Ely Hasrul said...

kena serbu? hahahhaa

kesian hubby ko hahaha

Liz Rohaizat said...

ely> apsal kesian laki aku lak?

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.