Tuesday, July 06, 2010

Parcel from Bristol, UK & Malaysia Airlines

This story deserves an entry.. it's my appreciation to my blogger-friends.

Hari Khamis minggu lepas, 2 parcels datang serentak. 2 bloggers minta alamat dari aku. So aku bg je alamat office. Senang sbb aku boleh terima sendiri. Salah sorang ialah kak Fid. Dpt giveaway 'bag senget' dia yg tak senget tu.


Nampak sampul surat MAS tu, mmg dpt agak la tu dari kak Fid.

Thanks kak Fid. Ku belum guna lagi. Elok tersimpan. Maybe nak letak baju Batrisyia bila pegi jalan-jalan kot.

Parcel kedua bersampul warna coklat. At first, aku blur la jugak. Sape pulak yg anta kan? Rasanya takde orang tau alamat office aku. Lepas belek-belek, nampak perkataan AIR MAIL. Terus teringat yg Wan pernah minta alamat aku. Serious Wan, aku tak terfikir tu ko sbb aku ingat ko nak bg fridge magnet. So apsal pulak sampul sikit punya besar daa...

Rupa-rupanya, that parcel bkn utk aku.. sob.. sob...

Utk Cik Adik Manis rupanya.

Datang bersama dengan sepucuk surat... auwww!

Assalamualaikum Liza…

Hehehe… inilah tujuan aku mintak alamat. Masa tengok baju ni, aku terus terkenang Batrisyia. Tak tau apasal. Mungkin hari2 dok tgk blog ko tuh. Nak picit2 geram2. jauh. So, harap Batrisyia suka la baju nie.

Kirim salam muahh.. muahh.. kat Batrisyia yer..

Salam dari jauh,
Wan Syafira
Bristol, June 2010

P/S: fridge magnet aku bagi kemudian la yer

Ala Wan, thank you very much!!! Dah mcm dpt present for her birthday yg ke 21 bulan sbb elok je sampai sblm 2hb.

4 scribble(s):

Fid said...

yey
dah sampaiii

Liz Rohaizat said...

ye, thanks kak.

WanYgBest said...

yeay dah sampai! ;p

hehehe...fridge magnet ko dah betambah, tu mls nak pos skali..takut pecah.. ;p

Liz Rohaizat said...

byk ke magnet tu? aku pulak yg x sabar-sabar nak letak kat fridge. thanks wan. this time, aku bayar tau. ko jgn ngada2 xnak terima duit aku lak. hehe

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.