Thursday, July 01, 2010

I'm expecting!

Sebelum buat lompat bintang, sila baca entry ni dulu :p

I'm expecting a guest coming from oversea tomorrow! Yeah, bukan expecting benda lain yer. Ampun..

Malam tadi, kami kelam kabut siapkan bilik utk tetamu. Disebabkan kami tak pernah ada tetamu yg bermalam, maka bilik tu ala-ala bilik stor. Mana brg yg tak pakai, letak dlm bilik tu. Tapi bukan la stor yg jenis bersepah eh. Ala-ala stor pun, jadi bilik solat kitorang. Cuma nak kena kemas la jugak kan?

Jadi bila ada tetamu nak dtg, kena la kosongkan bilik dan kemas apa yg patut. Dah la kerja di siang hari. Malam la baru ada masa nak mengemas. Gigih tau! Diharap tetamu tu dpt duduk dengan selesa.

Dia singgah kat KL ni sekejap je. Lepas ni dia ke tempat lain pulak. Insya Allah nak bawa dia jalan-jalan kat KL nie. Dia pun nak cari souvenir utk dibawa pulang ke tempat asal dia.

Tokwan dan nekwan, sorry le.. Cik Adik Manis balik minggu depan kot.

10 scribble(s):

adLedash said...

waaaaaaaaaa! debar2 dh tadi bukak blog akak bila tgk tajukk...,mai2 ada guest...hahahahaha! hampa sekejap...ngeh3~

CHeeSYaNa said...

tgk jerk tajuk 'i'm expecting', terus aku cepat baca.. cets.. ingatkan expecting benda lain.. hahahhaa

*∽ IZAN ∽* said...

aha ha ha... suspen suspennn.. tengok title dalam kepala nak wish congrate dahhh....! rupernyer expecting benda lainn..wahahahaha

Liz Rohaizat said...

adledash> uisk, awak pulak yg hampa? ahahha... akak belum ada plan nak pregnant la. tp kalau Allah dah bg, terimala kan? cuma kalau boleh, nak tunggu umah akak siap, dpt pindah masuk.. br nak tambah anak. amin...

yana> amboi, cepat je ko eh!!! ko punye ticker kat blog pun buat aku ingat ko tgh pregnant. rupanya lain daa

kak izan> xpe kak. simpan dulu ucapan tu. nanti kalau title "I'm expecting a 2nd baby", akak leh congrats saya. hehehe

p!nkerton said...

chessss! bikin aku saspennn je tau ;p

Liz Rohaizat said...

fatih> ape la korang nie nak saspen2. buat aku terasa nak pregnant lg je. hahaha

fiza said...

KO memang tau, tajuk bukan main gempak lagi (^_^)

Liz Rohaizat said...

fiza>psl tu aku ckp jgn lompat bintang :p

Zai said...

mueskeskes.. ingatkan expecting hape tadi.. saspen je tajuk.. nway ble nk tambah lagi? bleh lawan org ;)

Liz Rohaizat said...

zai> ahaks, mane boleh lwn zai! by the time sy pregnant 2nd child.. skali tiba2 zai lawan 3rd child. x aci :p

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.