Saturday, July 24, 2010

Axe

You can call me kecoh tapi aku nak kecoh gak.

Aku tak suka iklan Axe. Boleh tak buat iklan yg lebih sopan? Ok la, walaupun iklan Axe di Malaysia ni tak seteruk iklan Axe di luar negara (sila jangan google) but still... boleh tak lebih sopan?

Apa motif nak tunjuk badan perempuan yg melentok liuk 'cari handphone'?
Apa motif nak tunjuk perempuan ketap bibir, bg pandangan menggoda sambil letak sos kan bun?

Eiiii, mcm takde idea lain.

Axe ni dari negara mana ye? Sebab bila tgk dlm magazine luar negara pun, boleh tahan panas gak iklan dia.

4 scribble(s):

weed said...

aku dh google hr tu...macam2 ado...aduyaii.....

CatlinaFly said...

salam..totally agreed with u..yg paling lucah sy rasa..(sy rasa lah),bila pompuan tu grab the bottle sauce dan lelaki tu mcm tergamam...mmg triple x daa...

IHSAN KHAIRIR said...

Axe dari US kot. aku pernah tgk iklan Axe kat tv US dulu. mmg panas2 belaka...

Liz Rohaizat said...

weed> haha. harus la google sebab kepochi kan? yeah, mcm2 ado. ada tgk x iklan yg aku cerita kat ko tu? serious melampau kan?

CatlinaFly> hi. singgah jugak ke sini eh? thanks. betul, eventhough scene kat library lebih over tp scene kat restaurant sbnrnya lebih lucah kot. dah tgk iklan kat oversea. tu lagi la teruk. tp nak kisah apa sbb org kat luar mmg selamba bab nie.

ihsan> oh, US eh? aku tgk website, mcm dari Spain ke ape ntah. lupa lak.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.