Monday, June 07, 2010

Women.. so typical!


Mission: Nak beli Febreeze Anti-Bacteria utk semburan di kerusi kereta.
Place: Guardian

Selang setengah jam kemudian...

Report: Bought lipstick, lipgloss, body mist spray and air-freshener. No sight of Febreeze Anti-Bacteria at hand.
Successful rate: 0%

Women.. so typical!

Tapi kan, benda ni jarang jadi kat aku sebab aku kan jenis stick to the list. Disiplin tau. Cuma sebab Guardian x jual Febreeze, jadi mula la tgk benda-benda lain sebab masa break byk lagi.

Dan KEBETULAN, nak beli lipstick baru sebab yg lama dah habis. Ada sebatang lipstick lain tp tak minat warnanya dan ia akan membuatkan bibirku kering. Jadi beli la lipstick. Then, nampak lipgloss. FYI, aku lagi suka ber lipgloss daripada ber lipstick. Tapi lepas cuba lipstick dan kemudian cuba lipgloss, rasa warna tu ok pulak. Ada sale pulak tu. Ku ambil je la.

Dlm hati, "Takpe.. bkn pakai duit gaji. Pakai duit blog". Boleh? Nak sedapkan hati. Hahaha..

Kenapa perempuan cepat rambang mata?

7 scribble(s):

~ As ~ said...

hahaha... i like i like!

Ely Hasrul said...

hehehe.. aku tokleh gitu.. duit gaji xdek.. duit blog pon xdek hehehe

Liz Rohaizat said...

as> ko mmg "I like" aje. bkn ko suka shopping ke? hehehe..

ely> ala, mmg la ko xde 2 jenis duit tu tp ko ada duit business. lg masyuk!!! duit papi pun ada. budak EM kan gaji besar

Ely Hasrul said...

gaji beso? aku amin kan aje la ek.. aminnnnn

Liz Rohaizat said...

ely> ye la. bebudak EM gaji besar. byk benefits. ramai kwn aku keje kat EM tu. tp diorg bhgn geology, engineering dan IT la. papi bahagian apa?

imee said...

Pfft. Itu adalah normal dan tak perlu sedapkan hati. :D

Liz Rohaizat said...

imee> ye ke? heheh.. tak normal bg aku sbb aku jarang buat gitu. ahaks

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.