Wednesday, June 09, 2010

Pink is so gay?


Sejujurnya, aku suka tgk lelaki berpakaian kemeja berwarna pink seperti di atas. HANYA KEMEJA SEPERTI TONA PINK DI ATAS. T-shirt tidak termasuk.

Ada la juga tease hubby. Kata nak belikan baju warna ni. Dia kata dia taknak pakai. Fine then.

Lepas tu tgk tv.. ada la nampak Ally Iskandar pakai.. baru-baru nie Edry KRU pakai masa program Mentor kan? So tunjuk kat dia lagi. Pun dia geleng kepala. Dia kata geli la nak pakai warna pink.

Uik, papa pun ada baju melayu warna pink tau! Cantik je aku tgk :p

Adakah pink itu sgt gay?

Rasanya sejak ada golongan metrosexual, ramai je yg pakai pink kan? Ok, I know that you're not metrosexual. But that pink tone is a nice color!

Orang kata, jgn cuba merubah orang yg kita sayang.. ok la. Tak jadi nak ubah.

But I will still buy a pink shirt for you. Pakai atau tak, tu belakang cerita =)

What about you, girls? Will you let your boyfriend/husband wearing a pink shirt?

Anyway, just wanna show you this clip. It's from Glee. Kitorang ketawa tgk Kurt ni menari. Sgt natural!

8 scribble(s):

Anonymous said...

NK BLIKAN ABG PAKAI LA.TIMA ACIH

Liz Rohaizat said...

cik abang sayang> kalau Liza belikan, wajib pakai masa hari raya. ada berani? hehehe

CHeeSYaNa said...

Actually, aku pon teringin nak tgk hubby pakai pink.. Even, i dont actually like the colour.. tp, die taknak.. huhuhu..

Ely Hasrul said...

time memula metrosexual nak naik dulu and ramai yg berjinak pakai pink, aku pong suh papi pakai pink sbb aku mmg semulajadik suka. xkesah kemeja ke tshirt. patu papi cam bese pakailah.. dia pink ok, yg dia geli purple hahahha.. mmber2 laki kitorg ckp pe tau.. 'real maen wear pink' ala2 alasan takut org ckp gay hahahahha

Liz Rohaizat said...

yana> ramai je lelaki xnak pakai pink. hehe tp ok je bg aku.

ely> aku rasa guys from EM ramai je yg pakai kan? diorg nie ramai yg metrosexual. eheheheh.. apsal papi geli warna purple?

REAL MEN WEAR PINK. I loike!!!

maisy said...

:)....to me if org tu jenis masuk tv..pink ok kot..utk hidup sehari aku..no pink for E....pernah ckp kat die,ape salah with that color....E ckp cam gal..jgn harap die nk pakai pink....tp mmg sebab surrounding kita,pink ni girl yg pakai/yg suke..not to mention gay..but cam girlie2 sket...

Cube ko tgk sorg baby tuu,pakai whole pinky color..then ko tnye mama die..boy or gal...and the baby is boy..ko pk ape?.kalo aku sure aku tertanya..pesal bg pakai kaler pink?,mak die nak baby gal kot....

apepun tadi,ayah aku beli baju baby..and it's PINK...!!what to say,org bg..ambik ajaaa...

Liz Rohaizat said...

haha..

kalau baby, mmg mcm dah set.. BLUE IS FOR BOY, PINK IS FOR GIRL. tp bila dah besar, ramai ke girl pakai blue kan? cuma mindset je yg pk camtu. of course kalau baby boy pakai pink, kita agak tertanya-tanya. once again, it's a mind set.

aku x rasa seorang lelaki dewasa berpakaian pink tu seorang gay dan lembut. maybe sbb ramai je kwn lelaki aku pakai warna pink dan bukan gay. hehehe.. terbalik pulak rasanya sbb aku ada kwn gay dan dia x suka pink! LOL.

tp tu la,bkn semua pink yg aku suka lelaki pakai. hanya KEMEJA BERWARNA PINK SEPERTI DLM GAMBAR TU. kalau lembut sgt pun, aku x suka

zidni said...

a certain type of pink. not all pink. my honest opinion.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.