Friday, June 04, 2010

Online stalker?

Aku suka tgk seorang individu nie. Lama dah aku perhatikan. Sebenarnya, tak tau nak rasa apa. Suka? Marah? Creepy? Hehehe..

Dia tak tau yg aku dah lama perhatikan dia nie. Opps.. am I an online stalker? LOL.

Alkisahnya...

Aku tau dia masuk blog nie. Mcm mana tau? Ala, Nuffnang kan ada. Tau la... walaupun dia tak pernah tinggalkan komen memperkenalkan diri di sini.

So aku blog-hop. Mesti la kan? Nak kenal la katakan.

At first, aku tak sedar apa-apa. Setelah berminggu-minggu, aku sedar sesuatu. Lama baru nak sedar sbb aku tak jenguk dia tiap-tiap hari.

Dia jadikan blog aku ni sebagai idea utk dia update her blog, twitter dan FB!

Erk..

Kiranya, katalah aku cerita psl ayam bertelur hari ni. Esok lusa dia akan cerita tentang ayam bertelur melalui blog, twitter dan FB dia.

Oh... tak sangka.

By now, aku rasa dia dah tau yg aku dah tau. Tu pun kalau dia baca entry nie la.

At least, dia tak copy paste je ayat-ayat aku. Kalau copy paste, lg melampau.

'Terima kasih' kerana masuk blog ni utk mencari idea update blog, twitter dan FB anda! I tak tau nak ckp apa lagi.

14 scribble(s):

Fid said...

sms sms the link kakakakaka

Liz Rohaizat said...

famous pulak dia tu nanti. hahaha..

silap2, entry ni pun dia nak jdkan sumber inspirasi.

fiza said...

Nak tau gak...Ym pls (^_^)

hahaha...BB lah plak.

Liz Rohaizat said...

alamak, sorry korang. aku x dpt nak bgtau link dia. rasa kesian kat dia pulak. hahaha.. boleh?

CIK NANA said...

Selalu dgr mcm nie..
:)
SUmber inspirasi gitu!
Bagus!

Liz Rohaizat said...

na> ku redha je la. asalkan dia x copy gambar anak dan suami, lps tu claim tu family dia sudah. hahaha.. x kesah, terperanjat je. ku kan x popular.

SaiSyi said...

Liz,
tak sanggup nak komen kat post "kerana dosa ibu bapa, anak masuk syurga". So ku komen kat sini sbb tak sanggup tgk pic yg camtu..

Manusia yg camtu, lebih teruk dr binatang...

HuHUHu...lari topik daaa

Liz Rohaizat said...

SaiSyi> Ler, mu rupanya Syida. Ku ingatkan sape la SaiSyi nie. Haha..

mmg ramai x sanggup nak tgk gambar tu. ku ada tgk kat newspaper, xde la nampak teruk mcm nie.

ku rasa ni gambar yg org ambil sendiri. sedih kan? siap nampak darah kat hidung dan mata baby tu.

orang yg x dpt anak, cuba mcm2 nak dptkan anak. dia yg dah dpt anak, senang2 buang kat tepi jalan.

Fid said...

ehh Liz
dia tu peminat you la Yang! so terimalah dia....

Fid said...

ahkak nak tempek juga kat blog tapi ahkak tak rela
ahkak rasa sedih sgt tgk gambar tu Liz.....

apakah tahap kemanusian ke beruk pun sayangkan anak..mentelah la kucing...babi pun bela anak...
cer kacau anak tedung mau mati kita...ini manusia ke....
*tumpang komen sini juga*

Liz Rohaizat said...

kak fid> haha, ku ade peminat ke kak? peminatku ada 2 org je. tu dua org kat rumah tu.

tu la, kucing yg sy jumpa tu pun sayangkan anak sampai nak terkam saya bila sy dekat dgn anak dia tu. yg buang2 anak ni jenis takde otak. binatang pun x mcm tu

Ely Hasrul said...

aku dh ckp blog ko nih femes hahahha

smlm ko ckp psl movie terus aku bwk sami g tgk prince of persia tau hahahaha

*∽ IZAN ∽* said...

isk isk iskk.. ada gak kes camnih. To think positif... kira ok la tu.. Liza jadik IDOLA to somebody..!! ha ha

Kalau di Copy jugak entry ni memang haru! huhu

Liz Rohaizat said...

ely> ko je ckp blog aku famous. mane ada blog aku famous.wah, paham ke si sami tgk prince of persia?

izan> haha.. tu la psl. ke sy je yg perasan lebih2? haha.. xpe la.. halalkan je la

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.