Thursday, June 03, 2010

KIllers Exclusive Screening



I’m not a big fan of Ashton Kutcher. Yer la, dia mmg jambu yg macho tang wajah. Tapi tidak la minat dia ye. Betul, dari dulu tak minat nie.

Sampai la Kd mengajak menonton Guess Who? beberapa tahun lepas. Masa tu terbuka la mata terhadap aktor bernama Ashton Kutcher. Not bad la ek dia berlakon. Ditambah pulak dengan quote di bawah:

"That's just it, she's everything I'm not. You know, she's my other half. Without her I'm not whole. You know the thing about meeting your other half is you're walking around, you think you're happy, you think you're whole, then you realize you ain't shit without her. Then you can't go back to being just a half 'cause you know what it's like to be whole"

Then, time tu dia famous dgn Punk’d. Pun mmg dah minat Punk’d.

Tgk pulak dia boleh bertahan dlm perkahwinan dengan Demi Moore. Baru-baru ni, aku pernah tanya hubby mcm mana la Kutcher boleh sayang kat Moore. Hubby telah memberi hujah-hujahnya yg kedengaran bernas dari kaca mata dia. Maaf, tak boleh share his ideas here. Hehehe…

Ada sekali tu, ajak hubby tgk The Guardian. Kutcher berlakon dengan Kevin Coastner. Tapi tak pegi pun. Sob sob. Saja je taknak aku layan Kutcher kot. Kang demam pulak. Baru-baru nie, The Guardian ada ditayangkan di TV3 kan? Dgn hubby yg OT, ku layan la cite tu sampai pukul 2 pagi. Sanggup!

Kenapa la ko jambu yg macho tang wajah? Aku tak minat la.

Sebenarnya, hari ni kitorang nak pegi tgk Killers! Heheh.. Free tickets. Dpt tgk sehari awal pulak tu. Takkan nak tolak? Boleh tak nak kata yg aku dah tau jalan cerita tapi masih nak pegi tgk? Hidupku dah mula menjadi rutin yg membosankan so perlukan sesuatu utk aku rasa mcm tak la terikut dengan rutin sgt. Perlu tgk romantic comedy movie utk gelak-gelak.

2 scribble(s):

Ely Hasrul said...

tetiba aku rasa nk g tgk movie arinih hihihihi.. nak check tgv patu nk bwk sami lah yeahuuuu...

aku suka ah blog ko.. selalu trigger aku buat mende2...hihihi..

Liz Rohaizat said...

ely> ko nak tgk cite ape? kalau bwk sami, boleh la bwk tgk shrek kot.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.