Wednesday, June 30, 2010

Charming Home Chef

Di satu pagi, dlm pada takde keje tu.. tiba-tiba terasa nak buat new blog.

Huh, new blog? Blog apa pulak kan?

Minggu lepas merupakan minggu menggodek blog ini. Lepas tukar apa-apa yg patut, aku perasan yg byk juga la entry berbentuk resipi. Walaupun bukan resipi dari aku sendiri, aku suka.

Usually, lepas letak resipi, mesti nak kena update kat resipi index utk memudahkan pencarian di masa depan. Agak time consuming sebab bukannya aku mengadap blog ni je.

Kerana itulah I decided to make a new blog khas utk resipi yg aku dah cuba.

Sila click gambar di atas utk ke blog Charming Home Chef.

Kehadiran Charming Home Chef bukan utk menunjuk yg aku pandai memasak. Erk, aku tak pandai masak pun. Setakat lepas utk mkn sekeluarga tu boleh la. Blog Charming Home Chef diwujudkan sebagai tempat utk berkongsi resipi yg telah dicuba. Success or failure, akan diberitahu.

Blog terbaru nie insya Allah akan di update paling kurang pun sekali seminggu. Tunggu dpt momentum eh. Once dah rasa seronok, akan di update selalu.

Thanks!

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.