Sunday, May 23, 2010

My Family's Sweetest Moment @sweetomoide Contest

Anda ada gambar kenangan terindah bersama family? Kalau ada, boleh la join contest yg dianjurkan oleh sweet@omoide.

Boleh dikatakan agak sukar utk bergambar satu family sebab selalunya, aku dilantik menjadi tukang ambil gambar. Jadi kalau tgk koleksi gambar keluarga kami, ada banyak gambar hubby dan Batrisyia. Berdua je.. sob sob.

Cuma kitorang berkesempatan ambil gambar keluarga semasa ke Langkawi thn lepas sebab masa tu pergi beramai-ramai.

Nama Ahli Keluarga: Rohaizat, Liz Rohaizat dan Humaira Batrisyia Rohaizat
Tarikh: 10 Disember 2009
Peristiwa: Our first family vacation selepas kelahiran Batrisyia. Buat kali kedua, hubby kena tahan rasa gayat utk naik Cable Car dan bergambar di Sky Bridge sepanjang 125 meter, 700m dari paras laut. We really had a great family holiday!

8 scribble(s):

*∽ IZAN ∽* said...

Salam ukhwah Liz. Thanks for joining :D. Betul tu, susah nak bergambar sefamily eceli sbb mesti salah sorang duk belakang kamera..sama je kita ahaks! Anway dah cek semua OK. Good luck to you dear! regards

*∽ IZAN ∽* said...

Oppss.. satu je. Nick name follower Liz apa yerr..? hu hu

mama zharfan said...

salam ziarah...good luck!

Liz Rohaizat said...

izan> nick saya LIZ ROHAIZAT.

mama zharfan> thanks.

zidni said...

chewahh.... kat mana ni? best2!

Liz Rohaizat said...

alamak zid, bkn dah tulis ke kat entry nie.

kat langkawi daa. Sky Bridge.

*∽ IZAN ∽* said...

Salam Liz.. Izan mcm tak jumpa lah nick Liz dlm follower list. Check it out ya..! Takut I je tersalah pandang...hu hu

Liz Rohaizat said...

izan, bg sy email awak. saya hantar print screen

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.