Monday, May 31, 2010

Lil Pink Polkadots

Eh, korang kena blogger nama Jiji?

Hah, tak kenal? Biar betul!

Dialah yg design my blog header. Dia mmg kreatif bab design nie.

Baru-baru nie.. mmg fresh la kiranya, Jiji sudah pun membuka her online store yg diberi nama Lil Pink Polkadots.




.. And I'm excited! Wanna know why?

I love online shopping. Malah, ada beberapa baju aku pun, aku beli melalui online. Sekarang mmg banyak online shop kan?

Tetapi aku selalu frust bila masuk online shops sebab baju yg mereka ada kebanyakannya tidak menutup aurat. Ada yg ok tapi short sleeves pulak. Mmg selalu frust sgt!

What can you get from Lil Pink Polkadots?




Lil Pink Polkadots menawarkan baju dari pelbagai saiz badan : bottom heavy? plus-size? petite? semuanya ada!

Baru je jenguk tadi, terus rasa nak beli sbb long sleeves. Aiyoo, suke sgt! Rasanya lepas ni Jiji akan update byk baju lagi. Kita bg dia masa cari stok ye.

5 scribble(s):

Jiji said...

Lix thank you !! boleh check my website i dah update i ad plot for uuuuuuuuuuuu *kiss*

Liz Rohaizat said...

jiji, cari stok lg! yg long sleeves tau.

imee said...

liz, maceh sbb promote online shop itu. sbb baju dia mmg pretty2 and long sleeve maka akan disukai enchek suami. :D dah lama aku tak shopping utk diri sendiri tau uhuk uhuk..

Liz Rohaizat said...

imee> skrg baju kats itu x byk lg. jiji baru setup. kita tunggu dia masukkan stok. aku rasa mmg rambang mata la kot.

Ely Hasrul said...

wow santek2 suka suka suka

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.