Tuesday, May 18, 2010

Consolation prize from AliceWonders

Ada masuk beberapa contests bulan lepas dan bulan nie. Menang first prize kat Pack Me Love. Recently, sudah dpt consolation prize utk mother's day contest kat MBP.

15% Mother’s Day Cash Voucher To Shop At AliceWonders.com! Kira bagus sgt dah tu sbb mmg nak membeli di sana pun. Setelah melihat-lihat apa yg boleh dibeli, ada 2 benda je yg terasa nak beli.

Coco Cerise Quilted Chain Bag

Suka la warna dia! Tak pernah ada handbag warna sebegini. Abang, you belanja I lagi 85% ok tak? Heheeee.

Purse Hook Luxe Teal

Ada purse hook pun bagus jugak kan? Tak perlu nak letak handbag kat lantai.

2 scribble(s):

ska said...

wahhh ko menang yg pack me love tu. congrats2.. aku dr dulu nak try recipe macaroni ko tu. tp tak beli2 mustard. maka sampai skang aku tak buat lg. hehe...

Liz Rohaizat said...

kd> aah. alhamdulillah menang. thanks to Rachel Ray, boleh? aku pernah tak letak mustard dan sos hanya sbb nak tgk samada rasa dia berubah atau tak. result, rasa dia mmg berubah. so kalau nak cuba, wajib ada mustard. beli Heinz Mustard tu je. yg botol kuning.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.