Sunday, April 04, 2010

We're on vacation


Minggu yang sgt memenatkan bagi kami berdua. Office kami berdua mengalami sedikit pembaharuan. Hubby la kesian sbb kena blk rumah pukul 11 malam sbb tunggu contractor buat kerja. Badan mmg penat.

Secara kebetulan, boss bg offer for free vacation! Dia bg sebelum perkara di atas berlaku. Cuma dia suruh pilih tarikh nak pergi aje. Mcm elok je masanya kan? Mcm kat office ni, kena apply cuti sebulan awal dari tarikh cuti. Kali nie, aku hantar 2 minggu awal dari tarikh bercuti. Nasib baik kali nie boss tak kesah. Office ni strict sikit ye. Kena apply sebulan awal. Kalau buat plan last minute, susah sikit. Mmg aku x dpt join.

Bila isi borang cuti, baru la perasan yg ni kali pertama aku apply cuti utk tahun 2010.

So hubby dan Batrisyia akan turut serta. Sorry yer family ku. Tak dpt nak bawak korang sbb biliknya satu aje. Takpe, sebulan lagi kita pegi Family Day ramai-ramai.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.