Thursday, April 22, 2010

Tupperware for MOTHER'S DAY GIVEAWAY

Ramai juga bloggers yg buat contest dan giveaway. Bagus betul korang nie. Ni yg terasa nak buat giveaway jugak nie.

Hari nie nak cuba nasib masuk contest utk dptkan tupperware. Tupperware kan mahal. So kalau bertuah, dpt la hadiah nie. Lagi pun, giveaway nie tak memerlukan aku utk buat slogan. Jadi lagi la senang nak masuk. Syarat yg ditetapkan pun tak memeningkan kepala. Paling suka, tgk tupperware yg berwarna warni tu. Mmg sesuai guna buat bawa bento ke office.

Utk masuk contest nie, hanya ini yg anda perlu buat:

1. Letakkan logo DiniTupperwarekiosk di atas dan link ke http://dini-tupperwarekiosk.blogspot.com/

2) Letakkan DiniTupperwarekiosk pada bloglist anda (Penganjur, sila lihat pada Sidebar "Nice")

3) Letakkan gambar Colourful Small Savers di atas dan link ke http://bungakesidang.blogspot.com/



4) Letakkan gambar anda bersama ibu/ibu mertua anda ATAU gambar anda bersama anak-anak .

5) Tinggalkan link dan email pada bahagian komen.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.