Wednesday, April 21, 2010

How to do Sticky Post in Blogspot?

Rasanya ramai dah tau mcm mane nak buat sticky post. Aku je yg tak pernah ambil tahu sebab takde sebab nak buat sticky post pun.

Tapi bila nak kena buat, terkial-kial cari maklumat. Haha.. Masa tu, ramai jugak bloggers yg beritahu aku hanya perlu set the publish date to the future date. Entah la.. tak jadi pun.

Kemudian, aku baca satu tutorial dari seorang lelaki. Opss, lupa nak simpan link dia.

Diharap entry nie akan memudahkan orang yg tak tau mcm mane nak buat sticky post.

HOW TO DO STICKY POST IN BLOGSPOT?

1. Log in to your blog account.
2. At your Dashboard, click at Layout.


2. Make sure that you are at the Page Elements page.
3. Click at Add a Gadget.


4. Choose Text. Write your sticky post and save. (If you need to put a photo, do your post at New Post section first. Then, copy and paste the HTML code to the Text gadget)



5. Your Text will be at the top of your other Gadgets.

6. Then, all you have to do is arrange your Text gadget at the top of your Blog Posts.

7. Don't forget to save your page.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.