Monday, April 12, 2010

Happy Birthday Sarah!

Cik adik manis dah sembuh daripada demam. Tinggal batuk je tak hilang lagi. Tapi kali nie, dia jadi budak baik. Tak meronta bila time makan ubat.

Ni gambar masa demam lagi tau. Sebab dia demam, maka kena layan je permintaan dia nak pakai gaun, seluar jeans dan baju tidur. See? Dah jadi mcm mangsa fesyen pulak!

Hujung minggu, kami hadir ke majlis sambutan hari lahir Marea Mysarah. Hampir-hampir tak dpt pegi sebenarnya. Sebab awal-awal dah ckp dgn hubby, kalau Batrisyia tak baik demam, x dpt la pegi ke jamuan nie. Ezan, nice meeting you setelah sekian lama jenguk kat blog je eh. Tak dan nak tunggu Fatih. Lain kali la ye. Bukannya tak pernah jumpa kan ;)


Kek hari jadi yg ditempah di Putrajaya. Yum yum!

Ezan yg berusaha minta Sarah senyum tp dia buat muka 'ketat'.. tu mak dia kata


When bloggers meet

Thanks Ezan atas jemputan ke majlis hari jadi Sarah.

Note: Kepada mereka yg ada gambar Batrisyia masa birthday party tu, harapnya boleh la share. Thanks!

7 scribble(s):

ezan said...

tq liz sebab sudi dtg.. :) nice to meet u in person... sorry la kalo ada byk kekurangan...

Liz Rohaizat said...

ezan> thanks for ur invitation. kalau ada gambar terselit, nnt bg la ye. smalam ramai gak ambil gambar batrisyia tp sy x kenal. kalau la dpt gambar2 tu, sgt la dihargai.

p!nkerton said...

huhu sorry la, aku mmg sampai lewat sgt sbb kene pi ofis lak keje demmm! (tak teringat ko nk pegi rumah ezan gak). next time kena pakat awal2 leh batrisyia & athirah main togede2 ;)

Liz Rohaizat said...

fatih> tu ler psl. anak aku xde geng. pastu x kenal pulak bloggers lain. ezan ni kwn2 dia dari port lain kot. hehe.. jgn marah ye ezan.

dia tanya mane aku kenal ko. sah2 la dah kenal lama

CIK NANA said...

hai liz..
Na pun gi birthday ezan..
Pandang jek Liz, sebab segan nak tegur..
bengong kan??
heheh..
anyway would like to meet u again in future!
:)

Liz Rohaizat said...

na, u know what? sy tau na nak dtg. puas gak tgk muka sorang2 kat sana. pastu ty ezan, ada x blogger yg sy kenal. ezan ckp maybe takde. so terus x cari dah. hahaha...

ala, ape la pulak nak segan. time tu mmg nak cari na pun tp sbb ramai sgt, rasa mcm confuse tgk muka sorang2.

lain kali tegur tau. ape la dia nie

Liz Rohaizat said...

and na, bila tgk gamabr terbaru anak na tu.. Ya Allah, nak gelak!

nak tau sbb apa?

masa party tu, batrisyia dok sibuk berkenalan dengan sorang boy nie. kat luar la (kat tmpt bapak2). siap main mkn2 cake. pastu sy suruh salam boy tu, dia sibuk nak cium.

he's your son!

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.