Friday, April 30, 2010

Flashmob is back!


Masih ingat akan KL Freeze di Pavilion yg dimulakan oleh RandomAlphabets.com? (Malas pulak nak menggeledah blog sendiri utk cari my previous article ttg their flashmobs).

Rasanya tu first flahmob yg sampai masuk TV3 sbb ramai2 freeze kat Pavilion.

Lepas tu, byk kali jugak RA buat flashmob. Boleh tgk previous flashmobs kat sini.

Now... Glee Flashmob Dance KL akan diadakan pada 8 May 2010.

Mcm flashmobs yg terdahulu, kita takkan tahu di mana dan pukul brp ia akan diadakan. Semuanya akan diberitahu last minute utk memastikan kejutan pada penonton.

If interested, sila ke laman web mereka, register to participate, wajib hafal the dance, dtg rehearsal dan tunggu tarikh 8 May tu.

Ok, bunyi mcm event utk org yg takde kerja! Ahaks.

For this flashmob, tidak la acik akan join sbb rasanya takde masa nak hafal the dance step. Tapi kalau la free, mau jugak pegi tgk. Tapi taktau pulak venue dia. Iskk..

Anyway, love to see the result later.

Aku ckp lebh-lebih nie, korang tau tak GLEE tu apa? Sila google.

Dance mcm mana? Sila lihat video.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.