Monday, April 12, 2010

Beautiful Blogger Award


Ahaks, I tak ambil port tentang award. Tapi sebab dah 2 org bagi, ni kira sebagai penghargaan utk Ely dan Nadia. Thanks for the award.

Apa yang perlu dibuat setelah dapat award?

1. Thank & link the person that gave you the award - Thanks Ely dan Nadia!
2. Pass this award onto 15 blogger you've recently discovered and think are fantastic - Alamak, sbb rasanya award ni dah agak lama juga bertapak di cyberspace, so rasanya mcm dah ramai je yg dpt. I taknak panjangkan this award la sebab semuanya fantastic!

Anyway, I kena attend Nuffnang event this coming Saturday. Ada sesapa yg nak join tak? My brother terpaksa tarik diri di saat akhir. Jadi, I takde partner sekarang nie. Kalau tak pernah jumpa saya pun takpe. Ni la masanya nak kenal =)

2 scribble(s):

MarDiah said...

ngelat.. umissed the 7 list dear..

Liz Rohaizat said...

mardiah> bkn missed tp mgm ngelat. eh, bkn ko pun ngelat ke. hehehe

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.