Friday, April 30, 2010

Bapak-bapak jgn over eh!

Di kala nak habiskan hujung minggu di sini bersama keluarga...

Tiba-tiba "bendera jepun" nak berkibar lebih awal pulak! Apsal pulak cepat sgt ko berkibar?

Aih, jadi photographer je la nampaknya :(

Takpe la.. boleh cuba apply apa yg dah belajar kat online photography school. Tak sabar nak tgk bebudak nie main air. Opps.. ke bapak-bapak yg main air?

7 scribble(s):

p!nkerton said...

hehe bendera merah eh? kat ner ni liz?

WanYgBest said...

lawanya gmba nih...ko pakai camera ape liza? *aku ni x habis2 pasal camera...hahaha*

Liz Rohaizat said...

fatih> dekat saja. TIARA BEACH RESORT, PORT DICKSON.

wan> babe, ni bkn gambar yg aku ambil. ni gmbr dr website dia. sah2 la cantik kan? tunggu hasil tangkapan aku minggu depan sbb esok baru nak pegi.

ko tanya aku pakai camera apa sbb gambar tu lawa kan? so maknanya x payah la aku jwb soalan tu kan? ke kena jwb gak?

WanYgBest said...

hahaha...ingat gmba ko tangkap...tp gmba2 ko sblm nih pun lawa2...pakai camera ape? aku tgh survey2 nih...hehehe...btw, sgt suke gmba yg ko letak utk tag or peraduan tu...gmba ko & batrisyia, dia tgh duduk atas tembok ke ape..ngah tegelak...ko plak bediri...superb gmba tuh...esp ketawa batrisyia, cam leh dgr je dr gmba tuh...mmg ade 'jiwa' gmba tuh...hehehe

Liz Rohaizat said...

wan> aku pakai camera biasa je la. Samsung SL201. murah je. x mcm org lain. ni gmbr dia:

http://charming-umi.blogspot.com/2009/01/happy-2nd-anniversary.html

gambar batrisyia dgn aku tu sbnrnya telah di cropped khas utk pertandingan tu. kahkahkah. jahat. sbnrnya, hubby pun ada dlm gambar tu. gambar tu mesti la cantik sbb diambil oleh photographer yg pandai iaitu kak Zubye. boleh masuk website dia:

eyesofgrace.blogspot.com

kalau nak tgk gambar sebenar yg belum di cropped, boleh tgk kat entry nie:

http://charming-umi.blogspot.com/2009/12/captured-by-eyes-of-grace.html

CIK NANA said...

cantik jek pics kat blog nie..
:)
eh, tiara beach resort mmg best eh?
ramai org kan?
sokmo fully booked!
Liz, bila kita leh jumpa lagi?
Hr tue kat birthday party Sara, nak malu2..
Ehehehe

Liz Rohaizat said...

nana> nantikan my entry ttg TBR eh.
alamak, bila boleh jumpa?! hehe, malu pulak bila ditanya camtu. insya Allah, kalau ada geng blogger buat party lagi (di mana kita berdua dijemput), kita jumpa la kat sana. x pun, tunggu sy sendiri buat party.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.