Thursday, March 11, 2010

Spring cleaning

Blog sedang mengalami spring cleaning setelah kali terakhir pada bulan June 2009.

Seperti yg korang nampak, Twitter sudah tiada di sidebar. My Twitter tak aktif pun sbb rasa mcm tak perlu je. Jadi, aku keluarkan ia. Link Within pun telah aku keluarkan sbb aku rasa blog ni agak semak bila tepek LW.

Satu benda yg aku nak tambah ialah Google Custom Search. Kalau aku guna Page Element yg disediakan oleh Blogger platform, result dr GCS tu mcm tak berapa ada aje. Seolah-olah ia tak dpt baca entries yg lepas. Bila cari HTML code, kepala terus jd pusing sbb bila cuba, tak jugak jadi. Jadi, ada sesapa nak bg tutorial tak?

Aku juga akan buat satu page khas utk Lunatots. Dah lama jadi reseller tak pernah jadikan blog sebagai medium utk cari customer. I buat sales guna mulut aje. Ni tak tau la bila boleh siap sbb skrg agak busy.

Perkara terakhir yg aku nak tukar ialah my theme blog. Masih mencari warna dan grafik yg susuai tp masih belum ketemu. Mungkin akan gunakan grafik ni untuk tempoh beberapa bulan lagi.

Slowly, aku akan merge nama-nama bloggers yg lain dan akan susun ikut group. Skrg sudah jadi caca marba.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.