Wednesday, March 03, 2010

Siapa yg kena tindas?

Aku tak pernah nak ambil pusing sgt psl keyword Nuffnang mcm kat Fid. Hehe.. Tapi minggu nie Nuffnang database memberikan keyword yg aku kurang faham.

- Aku kena tindaas lagi
- Tindas
- Aku di tindas lagi
- Aku kena tindas lagi
- Jadual
- 36
- Kasut jual

Ni keyword yg aku tak faham langsung terutamanya bab 'tindas' ni. Apa aku penah tindas org ke? Rasanya mcm individu yg sama je search benda nie. Sgt determine org itu!

2 scribble(s):

IHSAN KHAIRIR said...

kadang2 keyword pelik2 dapat sampai kat website kita... alhamdulillah setakat ni takde pulak yang tahap lucah ke apa...

Liz Rohaizat said...

hehe.. yerp, setakat nie xde la yg lucah2.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.