Thursday, March 11, 2010

'Kecoh' je pasal asrama!


Bertitik tolak dari entry ini dan komen dari Wan di atas, maka aku nak tag rakan-rakan seperjuangan yg pernah duduk di asrama utk ceritakan apakah kenangan dan perkara-perkara yg korang tak boleh lupa masa tinggal di asrama. Boleh setakat cerita ttg satu perkara atau mcm2 perkara yg korang nak share. Dari hal dlm dorm, dewan makan, kantin, sukan sekolah, hari anugerah cemerlang, hari kantin (tp kat sek aku dipanggil ape ntah.. lupa doh!).. ape-ape je la.

Maka aku nak tag mereka di bawah:

Wan Devastator nun jauh di Bristol
Kd yg sedang dilamun cinta
Dalila si mak buyung
Fatih pekerja setia kerajaan
Imee die-hard fan Supernatural
Maisya bakal Manager di TM
Weed cikgu berdedikasi di Sabah
Zidni engineer di EM
Kak Jannah SAHM berjaya

Kpd sesapa yg aku tak tag tp penah duduk asrama dan nak kongsi cerita, pun boleh jugak. Just drop a comment utk beritahu yg korang dah buat. I'll visit ur blog later. Kemudian, kita compile cerita and letak kat sini. Itu pun kalau ramai yg share =)

11 scribble(s):

puan punyer said...

salam liz, dah open to public semula ya blog nih :)

Liz Rohaizat said...

puan punyer> dah, setelah berjaya detect commentor yg buat hal dan banned dia punya IP Address. hehehe..

maisy said...

ko jgn tulis description gitu kat aku..tu hanye la angan2 exec cabut di TM...hi hi

WanYgBest said...

ok...insyaallah...saya yg menurut perintah!

Liz Rohaizat said...

maisya> eh, dr angan2 la akan jd kenyataan. x gitu. ala, bknnye mcm mat jenin pun. aku yakin ko leh jd manager satu hari nnt.

wan> sbb ko yg cadangkan maka hukumnya wajib ke atasmu! hehehe

imee said...

heh liz, terima kasih la tag aku (sabar je la description aku kan? tapi mmg pun hahaha) tapi seperti yg ko dpt lihat blog aku dah lama bersawang.. update pun sket2 je.. aku ekceli ada 2-3 entry ni nk update, tapi tak update2 lg.. huhu.. (nk kata busy sgt, tak jugak!)

Liz Rohaizat said...

imee> tu psl aku ckp "buat kalau free". eh ke aku x mention kat ko? hehe.. aku ada mention kat org lain. babe, bkn suh buat entry 1000 patah perkataan. setakat bgtau kat komen ni pun leh. satu pengalaman aje seperti "masa form 2, kami satu kelas pakat meniru masa final exam. siap main pass notes antara putera dan puteri. hanya budak di row paling depan tak terlibat dgn keje meniru nie". haha.. ingat lg kah ko?

MarDiah said...

fuhh.. terselamat den...

Liz Rohaizat said...

mardiah> Haa... ape yg terselamat tu? ooo, penah duduk asrama jugak eh?? sila buat tag ni gak! hehehe

azurerin said...

salam,

weih..aku rasa post aku macam dah boleh masuk pulak dalam kategori ko ni..feel free to visit..

Liz Rohaizat said...

ezu> ok, will do. thanks

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.