Monday, March 15, 2010

Countdown clock to World Cup 2010

Ada nampak sesuatu yg baru di sini?

Ada?

Look and the sidebar and you will see...

Yes, the countdown clock of World Cup 2010!

Sebab hari tu hari Jumaat + hubby kena pakai jersey ke office + ptg tu dia nak pegi Adidas di Sri Hartamas utk collect SA authentic jersey + tiba-tiba dpt cerita yg Michael Owen dpt hamstring injuries dan terus kena pull-off for the entire season (termasuk WC)..

Tiba-tiba terus ada mood nak melayari FIFA punya website.

Terus cari HTML utk countdown clock.

Sana sini dah nampak org pakai jersey sempena WC. Aritu nampak Eizlan Yusof pakai jersey negara Perancis. Sokong France ke bang?

Dah nak dekat WC nanti, mesti lagi ramai pakai jersey. Dan jersey tiruan akan mula byk dijual di tepi jalan. Ala, tak beli yg authentic pun takpe. Lebih-lebih lagi kalau org mcm aku yg hanya pakai di rumah.

Tiba-tiba rindu dgn kwn-kwn yg suka melayan bola jugak. Weed, kenapa la ko jauh sgt? Kenapa la kita tak tinggal serumah (jadi boleh layan bola sama-sama)?

Wajib sms byk2 ketika perlawanan disiarkan. Sama-sama tak puas hati dgn player yg "weih-adik-aku-main-lagi-pandai-dari-ko". Auuww, I miss that moment.

Weed, ko dah basuh jersey Spain lum?

5 scribble(s):

WanYgBest said...

sedang survey jersey Germany... =) nak letak countdown kat blog gak la...hehehe

Liz Rohaizat said...

wan> oit, ni jersey lama ke baru? cepatnya ko sarung! harapnya germany gi final. aku suka diorg. england aku sokong tp aku tau diorg sah2 xleh gi final. hehehe..

Liz Rohaizat said...

silap baca.. aku baca 'sarung' for 'survey'. hehe... cepat je ko letak clock kan? marilah kita bersemangat tgk WC

weed said...

hahaha.....ala..tak dok seumah pon leh layan ape...ngehehehe...

Liz Rohaizat said...

weed> ye la.. sms je eh!

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.