Friday, February 19, 2010

Seketika

Kami pernah menangis kerana dia. Kami pernah teringatkan dia setiap hari. Malah, kami pernah terfikir apakah rasanya jika dia masih ada.

Kemudian, kami tidak memikirkannya lagi kerana kami ada pengganti.

Walaupun dia hadir hanya seketika, kami tidak mahu melupakan saat itu.

Lilypie Angel and Memorial tickers

8 scribble(s):

azurerin said...

salam..beb..
sorry for your lost..
aku faham perasaan tu mcm mana..

masa tu dah berapa minggu?

Liz Rohaizat said...

dah lama la.. kalau xde ticker, aku x ingat dah brp lama perkara tu berlalu. psl tu buat ticker. lost but not forgotten.

masa tu awal2 lagi. baru sebulan je. eventhough belum tiup roh, baru setakat seketul darah, dia tetap anak aku kan? ko mesti paham apa aku rasa :)

animkechik said...

beza n danish sebulan je..

Liz Rohaizat said...

mmg pun

sya_firwan said...

huhu..sblm 3rd pregnancy nih..sya pernah miscarriage..masa tuh baby tuh da 11 weeks =(

maisy said...

Hmm...nasib baik aku jenis pelupe jugak..mungkin sebab dah preggy balik..cumenye,bile bace blog ko..teringat laa juga balik....

Before pregnant ,tetiap mlm gak nangis...dats y,bile time bleeding pregnant kali ni,takut gile,takut baby tak survive lagik..

Tp if ingat yg lost hari tu..mmg aku yg patut di salahkan...cerita tragis yg panjang..nasib baik aku sokmo bz,asyik lupe2...if aku selalu ingat...rase bersalah aku mungkin sampai bile2....and nasib baik,husband aku tak letakkan beban kesalahan tu atas bahu aku....

Dan juga syukur Tuhan still nak bagi baby utk masa terdekat..if not my pain still wounded till today..

ezan said...

oh.. sorry baru tau rupanya u pernah miscarriage... :(

dont worry walaupun she/hex xde peluang nk jumpa u.. tp ezan rasa Allah mesti dah tetapkan yang dia tgu u kat sana.. amin.

Liz Rohaizat said...

sya> owh sya, sy xtau pun. i'm sorry for your loss. tp ni dah pregnant anak lelaki kan? alhamdulillah. cepat Tuhan bg rezeki.

maisya> tak perlu bebankan diri sendiri. nnt lg susah hati. takpe, anggap la tu satu pengajaran. Tuhan lg sayang dia kan? cuma utk pregnancy kali nie, jaga kesihatan. ko pun kerja kuat lagi. kesian aku tgk. minta la pelepasan dr boss. risau.

ezan> as I said before, dah lama la ezan. dulu sedih la. asal dgr lagu Bye Bye by Mariah Carey, mesti nak nangis. dah la lagu tu tgh top masa tu. tp xpe aa.. I'm Mrs. Brightside. :)

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.