Thursday, February 25, 2010

It's open to public once again!

Setelah mengetahui ttg encryption, rasanya dah tak perlu nak set this blog as private. Tujuan utama aku jadikan ia private sbb kdg-kdg, ada cerita yg tak perlu dikongsi dengan semua orang.

Jadi, boleh la korang link balik my blog kat blog masing-masing. Thanks.

Anyway, kepada readers yg mmg dah bg email kat saya, I'll email you the key to the encyrption post. Tu bila ada encryption la. Kalau takde, boleh access sesuka hati anda.

Beberapa hot entry sebelum nie telah aku buang :)

Happy reading!

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.