Thursday, January 28, 2010

Mari buli adik bongsu di sini

Pendapat orang tentang anak bongsu:

Walau besar mana pun badan ko, walau tinggi mana pun ko, walau berapa pun umur ko.. ko tetap KECIL di mata mak bapak dan abg/kakak ko.

Jadi, sah-sah yg bongsu akan selalu dibuli dari segi fizikal dan mental.

Dlm kes aku, aku buli kat blog aku ni.. sila jgn marah.

Aku suruh dia tgk blog aku. Sebab dia taknak, maka aku mau sms parents ku.. suh diorg buka dan tgk anak bujang yg bongsu ni ber FB.


Sila right click di gambar dan buka di window lain jika ingin tgk gambar besar.

Perhatikan..

Relationship Status: In a Relationship (I tell you!!!)
Interested In: Women.

Tapi nasib baik..

Looking For: Friendship.

Bagus-bagus, cari perempuan buat kawan takpe. Kalau nak cari perempuan buat kawen, tunggu la paling kurang 10 tahun dari sekarang.

Bagus betul ada blog rupanya. Boleh buli adik walaupun dia takde depan mata.

Yer, aku mmg kakak yg 'jahat' tapi aku jugak yg masak utk ko kan? Sila hargai :P

Nota: Jgn tegur ttg rambut dia. Nanti dia marah dan ngadu dgn mak aku.

5 scribble(s):

Anonymous said...

cmnew nk wurt cm uwh eyk??...
pki photoscape eyh??...
aja r...

Liz Rohaizat said...

hasif> senang je.

1. Buka window yg ko nak copy tu.
2. Tekan butang "Prt Scr" kat keyboard. Dia kat sebelah F12.
3. Lepas tu ko buka Paint.
4. Ko paste kat sana. Nak senang ko tekan Ctrl + V
5. Nanti gambar tu muncul la kat situ.

nnt irfan blk, ko suruh dia ajar.

ska said...

skali pandang mcm isma.. huhu..

Liz Rohaizat said...

kd> dua kali pandang, jauh panggang dr api. hehe.. tp bila dia ambil gambar camtu, yer la kot

Anonymous said...

da twu da...
sng jewh rpnyew...

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.