Tuesday, December 08, 2009

To Langkawi

Sudah takde mood nak bekerja sejak semalam. Aku akan mula bercuti mulai esok dan hanya akan kembali bekerja pada minggu hadapan. No paper work.. no call.. no blog update. Wah, bersungguh betul nak cuti.

Rasanya semua org yg terlibat pun dah mula rasa tak sabar terutamanya adik bongsu aku (Papa, bg Hasif baca nie.. biar dia segan sikit). Abes aa semua benda dia nak beli semata-mata nak bergaya kat sana! Can’t blame him because this is the FIRST VACATION for him. First vacation utk kami semua jugak semenjak accident tahun 2003 tu.

Luckily, I have a digital camera. Boleh ambil gambar byk-byk. Sedar tak sedar, dah setahun camera nie berjasa pada kami.

Beg dah kemas, rumah pun dah kemas. Rumah wajib dikemas sebelum bercuti utk memastikan otak tidak serabut bila melihat rumah mcm tongkang pecah sekembalinya dari bercuti. Elok-elok otak dah berehat, terus pening kepala, ye tak?

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.