Sunday, November 29, 2009

Technical difficulties

Sorry friends,

I better bg short notice di sini sementara Internet connection masih bagus di Hulu Langat nie. Ada sedikit masalah teknikal di office hingga menyebabkan saya tak dpt update seperti biasa.

Dan kerana dah terbiasa update blog setiap hari, saya tutup mata beli Maxis Broadband. Tapi geram sungguh sbb signal nye kurang bagus di rumah saya di Hulu Langat.

Maka telah buat keputusan utk menghentikan subscription hari esok. Mujur ada 7 hari masa percubaan telah diberikan. Selamat duit aku weih!

Lepas nie nak tgk Streamyx camne. Kalau sini ok, akan ku masukkan Streamyx di rumah. Giler tekad nie!

Saya akan kumpul cerita dan update Jumaat malam atau Sabtu malam sekiranya masih ada sisa tenaga di malam hari.

Orait.. terima kasih atas komen-komen terbaru yg saya terima. Maaf sbb x dpt nak reply kerana setiap kali saya cuba reply, terus disconnect. Sakit jiwa saya di rumah nie kerana tak dpt nak bermesra dgn blog sendiri.

Tunggu cerita mengarut saya hujung minggu nie. Habis la korang nak kena baca entry mcm baca artikel pendek.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.